Verzekeringen

Bij Assurantie- en Makelaarskantoor Swinkels kun je terecht voor de meest uiteenlopende verzekeringen, voor zowel privé als zakelijk. We gaan op zoek naar de verzekering die het beste past bij jouw persoonlijke situatie en geven daarbij altijd een advies op maat.

Assurantie- en Makelaarskantoor Swinkels is een onafhankelijk kantoor, wat betekent dat wij niet gebonden zijn aan één maatschappij. We brengen de voor- en nadelen van verschillende aanbieders voor je in kaart en helpen je doordachte keuzes te maken.

Volledig ontzorgen

Wij zijn er om jou volledig te ontzorgen. Heb je een vraag over je verzekering? Geef even een belletje; onze betrokken medewerkers kennen je bij naam en zijn op de hoogte van jouw situatie. Assurantie- en Makelaarskantoor Swinkels is een erkend verzekeringsadviseur met alle benodigde WFT-certificaten in het bezit.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail. U kunt natuurlijk ook altijd even binnen lopen. Het Deurnes ‘bekske’ koffie staat al klaar!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×