Over Assurantie- & Makelaarskantoor Swinkels

Vanuit zijn huiskamer aan de Lindenlaan in Deurne startte Jan Swinkels in 1953 Assurantiekantoor J.A. Swinkels. Als een lokale held stond ‘ie voor iedereen klaar.

Op de fiets ging hij bij de mensen langs om de verzekeringspremies cash te incasseren, en niet veel later wist Jan zijn klanten nóg beter te bedienen met een spaarbank, de huidige Regiobank.

In de jaren ’70 kreeg hij versterking van zonen Pieter en Adriaan. Sindsdien kon men bij de familie Swinkels ook terecht voor de aankoop en verkoop van een woning. De deuren van het monumentale pand aan de Kerkstraat 17 stonden altijd open, voor iedereen. En nog steeds. Vooruit, behalve als het koud is.

 

“Met vier generaties Deurne in ons archief dragen we bij aan jouw zorgeloze toekomst, en staan we nog net zo dicht bij onze klanten als opa Jan Swinkels in 1953.”

Pieter Swinkels

Directeur, makelaar en taxateur

PIETER Als jongen van 12 wist ik al dat ik dit vak in wilde. In 1975 voegde ik de daad bij het woord en kreeg mijn vader er een nieuwe collega bij.

MAKELAAR Destijds lag de focus van ons kantoor alleen op verzekeringen en hypotheken. Mede door mijn interesse in onroerend goed, kon men ook al snel bij ons terecht voor de aankoop en verkoop van een woning.

WOONDROOM Mijn eigen droomhuis is een karakteristiek, met riet bedekt huis, voorzien van een sfeervolle living met open haard, een ruime woonkeuken, mooie dubbele garage, een wijnkelder, en een torentje erop om het af te maken.

GENIETEN Als ik niet aan het makelen ben, geniet ik met mijn vrouw van onze kinderen, kleinkinderen, de tuin, een kunstwerk of een goed glas wijn.

OPVOLGING Familie is alles. Trots ben ik op mijn zonen Han & Rob die als derde generatie het familiebedrijf voortzetten.

Han Swinkels

Directeur, makelaar en taxateur

HAN Als derde generatie Swinkels ben ik trots op de eenmanszaak van mijn opa dat vandaag de dag is uitgegroeid tot een gerenommeerd familiebedrijf.

LATER Het moment dat ik op 12-jarige leeftijd uitsprak dat ik makelaar wilde worden herinner ik me nog goed. Mijn vader werd er stil van en adviseerde me om het niet te doen 😉

DRIVE Het mooist zijn de momenten waarop ik mensen vertel dat ze gelukkig koper of verkoper zijn. De blijdschap en de dankbaarheid om de goede deal; daar doe je het als makelaar voor.

OP GOED VERTROUWEN Mijn meest bijzondere transactie was die met een Nederlands stel dat vanuit de VS een huis kocht zonder het ooit met eigen ogen gezien te hebben.

VILLA Als makelaar gun ik iedereen het droomhuis dat ze altijd al voor ogen hebben. Zelf droom ik van een statige, karakteristieke villa op een mooi ruim perceel, of een moderne villa in Miami Vice stijl. En anders neem ik ook genoegen met een Ferrari in de garage.

Adriaan Swinkels

Verzekeringsadviseur en hypotheekadviseur

ADRIAAN Sinds 1979 verkoop ik mensen financiële rust. Het directe contact met klanten blijft het allerleukst.

BESTE RESULTAAT De grootste uitdaging haal ik uit het ontrafelen van een complexe casus en het vinden van een geschikte oplossing. Of het nu gaat over de complete afwikkeling van een hypotheek of het afsluiten van een verzekering; ik streef altijd naar een optimaal resultaat.

VRIJE TIJD Als ik niet op kantoor ben, is de kans groot dat je me in de tuin aantreft, met een snoeischaar in de ene hand en een schoffel in de andere. Op mijn best ben ik op reis of tijdens een wandeling samen met mijn vrouw en honden.

VAKANTIEBESTEMMING  Tijdens een van deze reizen verloor ik mijn hart aan het prachtige Tanzania.

TROTS Met de derde generaties Swinkels aan het roer, staan we nog net zo dicht bij onze klanten als mijn vader Jan Swinkels in 1953. En daar ben ik ontzettend trots op!

Patricia Roijackers

Binnendienstmedewerker verzekeringen

PATRICIA Als binnendienstmedewerker verzekeringen gun ik iedereen een verzekeringspakket zonder zorgen.

KRACHT Ik hou van de afwisseling in mijn werk en het veelvuldige contact met allerlei soorten mensen. Mijn kracht is mijn klantvriendelijkheid. Daarnaast hou ik van snel schakelen, en snap ik de formule: communiceren = getting things done.

PERSOONLIJK Ons kantoor onderscheidt zich vanwege het lokale, toegankelijke karakter. Ik draag hieraan bij door onze klanten goed te leren kennen, zodat zij hun verhaal maar één keer hoeven doen.

HAPJE Tapas, vis, vlees, salades; ik lust (bijna) alles!

DRANKJE Geef mij maar een glas zoete witte wijn.

REIZEN Een zonvakantie wissel ik graag af met een stedentrip. Ooit zou ik nog een lange reis willen maken door Australië.

GELUK Zonder mijn man, kinderen en vrienden ben ik nergens.

Rob Swinkels

Directeur, verzekeringsadviseur en zelfstandig adviseur RegioBank

ROB Als mede-eigenaar van Assurantie- en Makelaarskantoor Swinkels gun ik iedereen een goede tussenpersoon. Of het nu gaat om het afsluiten van een hypotheek, bankrekening of verzekering; ik luister aandachtig naar iemands wensen, denk tot in detail met mensen mee en ga op zoek naar de beste oplossing.

LEERSCHOOL Als 16-jarige jongen bracht ik hier liever koffie rond dan dat ik naar school ging, en verkoos ik papier versnipperen boven huiswerk maken. Achteraf gezien de beste leerschool ooit, omdat ik vanaf de zijlijn meekreeg wat het werk van mijn oom inhield. Sindsdien wist ik dat mijn toekomst in dit familiebedrijf lag.

PASSIE Nu, jaren later is mijn drijfveer het voortzetten van het mooie erfgoed dat mijn opa, vader en oom hebben opgebouwd.

GELUK Mijn droomhuis is een strakke, moderne villa aan het strand van Ibiza. Geef me daarnaast mijn gezin, een pizza Chicken Supreme, een goede whiskey en een Star Wars film… en deze man is compleet.

TOEKOMST Droomt er stiekem van om ooit nog eens… met pensioen te gaan.

Uitbreiding vanaf 2018

In 2018 is Assurantie- en Makelaarskantoor Swinkels uitgebreid met de volgende generatie ‘Swinkelsen’ en houden Han en Rob de visie van opa Swinkels levend. En ondanks dat zij niet op de fiets premies komen innen, is Kerkstraat 17 de plek waar nog altijd ouderwets gebankierd kan worden. Waar ze je bij voornaam kennen, en waar je makkelijk even binnenloopt: voor een financiering, een verzekering, een betaal- of spaarrekening, een nieuw huis of een Deurnes ‘bekske’ koffie!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail. U kunt natuurlijk ook altijd even binnen lopen. Het Deurnes ‘bekske’ koffie staat al klaar!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×