Makelaardij

Heb je besloten je woning te verkopen? Dan staat je een spannende tijd te wachten.

Assurantie- en Makelaarskantoor Swinkels is er om jou te ontzorgen en helpt je graag een optimaal resultaat te behalen. Je betrokken adviseur begeleidt je van begin tot eind door het verkooptraject, komt op voor je belangen en zorgt ervoor dat je nergens omkijken naar hebt. Omdat elk huis uniek is, kun je rekenen op een advies op maat, gericht op jouw persoonlijke situatie.

Waarmee kunnen wij u helpen?

60 jaar actief

Al ruim 60 jaar zijn we thuis in de regionale markt en weten we feilloos wat er speelt. Daarbij beschikken we over tal van mogelijkheden om jouw woning in de publiciteit te brengen. Wist je dat je ook voor de verkoop van je winkel of bedrijfsonroerend goed bij ons terecht kunt? Assurantie- en Makelaarskantoor Swinkels is aangesloten bij de NVM en is naast geregistreerd makelaar ook gecertificeerd taxateur.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail. U kunt natuurlijk ook altijd even binnen lopen. Het Deurnes ‘bekske’ koffie staat al klaar!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×