Steenoven 12B157 Meijel

Specificaties

Vraagprijs: € 124.500 k.k.

  • Postcode: 5768 PK
  • Woonoppervlakte: 75 m2
  • Perceeloppervlakte: 755 m2
  • Inhoud: 328 m3
  • Bouwjaar: 2001

Terug naar het overzicht

Omschrijving

Houten recreatiebungalow, gelegen op een ruim perceel in de bossen van het bungalowpark “de Stille Wille”. De bungalow beschikt over een ruime woonkamer, open keuken met apparatuur, badkamer met douche en ligbad, twee slaapkamers, riant tuinhuis en carport. De bungalow is voorzien van zadeldak, dubbele beglazing en cv en is aangesloten op de nutsvoorzieningen.

ALGEMEEN:

De houten bungalow ligt rustig aan de zijkant op het park. De recreatie bungalow is niet geschikt voor permanente bewoning en huurt de ondergrond van Stille Wille. De bungalow is bereikbaar via de algemene entree van het bungalowpark, hier is ook de centrale receptie. De bungalow is aangesloten op het riool, gas- en waternetwerk en kabeltelevisie. Gas (propaan) voorziening via levering Stille Wille.

DE BUNGALOW:

De entree ligt aan de zijzijde van de bungalow, deze geeft toegang tot gang, het toilet, van hieruit is slaapkamer 1/ hobbyruimte, wasruimte en de woonkamer. De woonkamer staat in verbinding met de open keuken. Via de open keuken bereikt u de ouder slaapkamer en de badkamer voorzien van ligbad, douche en vaste wastafel. De bungalow geeft een ruimtelijk gevoel mede doordat men tot in de nok van de bungalow kijkt maar ook door het vele lichtinval. De woonkamer is voorzien van een houten vloer, rondom houten wanden, een kachel en de hele bungalow word verwarmt door radiatoren.

De open keuken is voorzien van onder- en bovenkasten, een kunststof aanrechtblad met wasbak, een 4-pits gas kookplaat met afzuigkap en een koelkast.

Extra een tuinhuis ca. 19 m2 en een ruimte carport.

TUIN:

De bungalow ligt aan een doorgaand straatje en is grotendeels beklinkerd. De tuin is rondom gelegen en bestaat uit volwassen bomen, struiken en een vijver.

AANVAARDING & VOORWAARDEN:
De aanvaarding geschiedt in onderling overleg.

STAAT VAN ONDERHOUD:

De bungalow dateert van 2001 en is gemaakt van grenenhout, aan de buitenzijde wordt deze netjes onderhouden.

VERWARMING & ISOLATIE:

De verwarming geschiedt doormiddel van een gasgestookte cv installatie van AWB van het bouwjaar 2001. De woning is rondom voorzien van dubbele beglazing en geïsoleerde wanden, vloeren en dak.

LIGGING:

De bungalow ligt aan de zijzijde op het bungalowpark, een plaats met rust en ruimte en voldoende privacy.

NUTSVOORZIENINGEN:

De woning is rechtstreeks aangesloten op de openbare leidingen voor water, energie en riool en vaste kabel voor televisie, via het park de Stille Wille.

Het park en de omgeving.

Bungalowpark de “Stille Wille” is gelegen aan de rand van het dorp Meijel in het rustige bosgebied op de grens van Brabant en Limburg, aan de rand van het natuurreservaat “De Grote Peel”. Het park is goed bereikbaar en gunstig gelegen t.o.v. Venlo, Roermond en Eindhoven.

Het park heeft een eigen tennisbaan en een speeltuin. In de buurt zijn fiets- en recreatie mogelijkheden aanwezig.
Kosten:
Jaarlijkse vergoeding voor de ondergrond: € 2.222,88 (2017) en servicekosten € 970,00 (2018)

Locatie

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail. U kunt natuurlijk ook altijd even binnen lopen. Het Deurnes ‘bekske’ koffie staat al klaar!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×