Hoogdonkseweg 7 Liessel

Specificaties

Vraagprijs: € 645.000 k.k.

  • Postcode: 5757 PJ
  • Woonoppervlakte: 205 m2
  • Perceeloppervlakte: 7000 m2
  • Inhoud: 1030 m3
  • Bouwjaar: 1920

Terug naar het overzicht

Omschrijving

De woning is verkocht met 1 HA grond

DEZE RUIME VRIJSTAANDE BOERDERIJ MET DIVERSE BIJGEBOUWEN IS GELEGEN OP EEN RUSTIGE LANDELIJKE LOCATIE INDIEN GEWENST IS ER DE MOGELIJKHEID OM CA. 1,5 HA LAND BIJ TE KOPEN
Indeling

Entree
Bij binnenkomst in de woning komt u in een ruime hal met garderobe. Deze is voorzien van tegelvloer, schoonmetselwerk en granol op de wanden en een schroten plafond.
De hal geeft toegang tot de ruime woonkeuken.

Keuken
Vanuit de hal komt u in de ruime keuken. De keuken is voorzien van tegelvloer, granol op de wanden en een schroten plafond. De keuken is verder voorzien van een gaskookplaat, oven, koelkast en vaatwasser. De keuken geeft tevens toegang tot de woonkamer en de bijkeuken.

Bijkeuken
De keuken geeft toegang tot de bijkeuken. Deze is voorzien van tegelvloer. De wanden zijn half betegeld en voor de helft voorzien van stucwerk. Tevens vindt U hier de aansluiting voor de wasmachine en droger. De bijkeuken geeft toegang tot de hal waar zich de badkamer en toilet bevinden en welke weer doorgang biedt naar de berging en schuur.

Toilet / badkamer
De badkamer en toilet zijn beide half betegeld en het overige is voorzien van stucwerk. De badkamer bestaat uit een douche en wastafel.

Berging / schuur
De berging is voorzien van een wastafel, stucwerk wanden, schroten plafond en een betonnen vloer. De berging geeft toegang tot de ruime schuur.

Woonkamer
Vanuit de keuken is de ruime woonkamer te bereiken. Ook deze is voorzien van tegelvloer, en granol wanden. Er is een kachel en een mooi fraai balkenplafond aanwezig.
De woonkamer geeft toegang tot de slaapkamer, kelder en de opkamer.

Slaapkamer
Vanuit de woonkamer is de slaapkamer bereikbaar. Deze is voorzien van behang op de wanden, plafondplaten en vloerbedekking.

1e verdieping
Middels een vaste trap vanuit de opkamer komt u op de eerste verdieping. Deze geeft toegang tot 3 slaapkamers en ruime zolder.

Slaapkamers
De drie slaapkamers zijn voorzien van stucwerk en de vloeren bekleed met vloerbedekking.
Vanuit een van de slaapkamers komt u in de grote bergzolder.

Bergzolder
Deze ruime bergzolder is voorzien van een dakraam en vloerbedekking. Op de bergzolder treft u de ATAG CV-ketel van bouwjaar 2019.

Tuin
Deze fraai aangelegde tuin is gelegen op het noorden. In de tuin treft u nog een authentieke waterput.

Paardenstal, ruime garage en 2 grote schuren
Op het terrein bevindt zich nog een ruime garage/ carport, een paardenstal en 2 grote schuren.

Algemeen:

– Het betreft een woonhuis met slaapkamer/ kantoorruimte en badkamer op de begane grond
– De woning beschikt over 3 ruime slaapkamers op de eerste verdieping
– Op het erf bevindt zich een paardenstal, ruime garage en 2 grote schuren
– De woning heeft een zeer fraai aangelegde tuin met aangrenzend land
– Indien gewenst is er de mogelijkheid om 1,5 HA land bij te kopen
– Dak is in 2017 geïsoleerd
– De daken van alle gebouwen zijn asbestvrij

Ook voor de diverse mogelijkheden voor een hypotheek, verzekeringen, RegioBank en de voorwaarden voor bemiddeling bij de eventuele verkoop van Uw eigen woning willen wij U graag geheel vrijblijvend adviseren!

Locatie

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail. U kunt natuurlijk ook altijd even binnen lopen. Het Deurnes ‘bekske’ koffie staat al klaar!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×