Potbosstraat 4 Deurne

Specificaties

Vraagprijs: € 259.000 k.k.

  • Postcode: 5753 GW
  • Woonoppervlakte: 85 m2
  • Perceeloppervlakte: 421 m2
  • Inhoud: 331 m3
  • Bouwjaar: 1947

Terug naar het overzicht

Omschrijving

OPEN HUIS OP DINSDAG 11 OKTOBER A.S. TUSSEN 16.00 – 17.00 UUR

U KUNT VRIJBLIJVEND BINNEN KOMEN LOPEN TIJDENS DIT KIJKMOMENT OM DE WONING TE BEZICHTIGEN, U HOEFT HIERVOOR GEEN AFSPRAAK TE MAKEN TEVENS DELEN WE DAN HET INSCHRIJFFORMULIER VOOR DEZE WONING UIT.

RUIME 2 ONDER EEN KAP WONING GELEGEN IN DE GEWILDE WIJK DE SINT JOZEF IN DEURNE. DICHT GELEGEN BIJ DIVERSE VOORZIENINGEN ZOALS HET NS STATION SUPERMARKTEN EN SCHOLEN.

Deze 2 onder een kapwoning ligt in de wijk de Sint Jozefparochie, deze woning biedt verschillende mogelijkheden tot renovatie.

Indeling

Entree
Middels de voortuin bereikt u de aan de voorzijde gelegen entree welke toegang biedt tot de hal. De hal is voorzien van een tegelvloer, granol op de wanden en een schrotenplafond. Tevens is vanuit de hal de woonkamer en toilet bereikbaar.

Toilet.
Het toilet is voorzien van een staand toilet en is deels betegeld en deels voorzien van stucwerk

Woonkamer
De ruime woonkamer is voorzien van veel lichtinval. De woonkamer beschikt over een tegelvloer, stucwerk op de wanden en een balkenplafond. De woonkamer biedt veel mogelijkheden tot renovatie.

Keuken
Vanuit de woonkamer is er toegang tot de ruime gedateerde keuken. Deze is deels voorzien van tegelwerk en deels van stucwerk. De keuken beschikt over een keukenblok met spoelbak. Verder treft u in de keuken de afvoer voor de wasmachine/droger. Vanuit de keuken heeft u uitzicht over de ruime achtertuin

Bijkeuken / toilet
De keuken geeft doorgang tot de bijkeuken. In de bijkeuken treft u de Cv-installatie van het merk Vaillant. De bijkeuken is deels betegeld en deels voorzien van stucwerk, verder is het plafond bekleed met schroten.

1e verdieping
Middels de vaste trapopgang in de hal bereikt u de overloop op de 1e verdieping welke toegang biedt tot 3 slaapkamers en een badkamer.

Slaapkamers
De eerste verdieping beschikt over maar liefst 3 slaapkamers.
De slaapkamers zijn voorzien van laminaat en/of vloerbedekking en stucwerk op wanden en gipsplaten plafonds. De kamers zijn ruim opgezet.

Badkamer
Op de eerste verdieping treft u tevens de badkamer. De badkamer is volledig betegeld en heeft een schroten plafond. De badkamer beschikt over een ligbad met douchemogelijkheid en een wastafel.

Tuin
De royale, diepe achtertuin is gelegen op het noordwesten is voorzien van een betegeld terras, gazon en diverse beplanting. Aan de woning is een ruime serre gebouwd. Tevens treft u in de tuin een ruime berging/garage.

Algemeen:

– Ruime 2 onder een kap woning

– Vaillant CV installatie

– Woning heeft diverse voorzieningen in nabijheid

– Privacy volle diepe achtertuin

– Rustig gelegen in de gewilde wijk de Sint Jozefparochie

– De woning biedt vele renovatiemogelijkheden

– Kortom, deze woning is absoluut de moeite van een bezichtiging waard!

Ook voor de diverse mogelijkheden voor een hypotheek, verzekeringen, RegioBank, taxaties en de voorwaarden voor bemiddeling bij de eventuele verkoop van Uw eigen woning willen wij U graag geheel vrijblijvend adviseren!

Locatie

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail. U kunt natuurlijk ook altijd even binnen lopen. Het Deurnes ‘bekske’ koffie staat al klaar!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×