Albert Schweitzerstraat 21 Deurne

Specificaties

Vraagprijs: € 250.000 k.k.

  • Postcode: 5751 MG
  • Woonoppervlakte: 88 m2
  • Perceeloppervlakte: 135 m2
  • Inhoud: 348 m3
  • Bouwjaar: 1983

Terug naar het overzicht

Omschrijving

OPEN HUIS OP 26 APRIL A.S. TUSSEN 15.30 – 17.00 UUR

U KUNT VRIJBLIJVEND BINNEN KOMEN LOPEN TIJDENS DIT KIJKMOMENT OM DE WONING TE BEZICHTIGEN, U HOEFT HIERVOOR GEEN AFSPRAAK TE MAKEN TEVENS DELEN WE DAN HET INSCHRIJFFORMULIER VOOR DEZE WONING UIT.

SLUITING INSCHRIJVING VRIJDAG 29 APRIL 2022 OM 12.00 UUR

AAN SPEELVELDJE GELEGEN, RUIME NETTE TUSSENWONING MET 3 SLAAPKAMERS, VASTE TRAP NAAR DE ZOLDER EN EEN VRIJE ACHTEROM GELEGEN IN WIJK “VLIER ZUID” TE DEURNE

Deze nette tussenwoning met 3 slaapkamers is gelegen in de wijk “Vlier Zuid” te Deurne met verschillende voorzieningen, zoals winkels en scholen op loopafstand.

Indeling

Entree
In de hal bevindt zich het toilet en is tevens de toegang tot de woonkamer gesitueerd. De hal is afgewerkt met stucwerkwanden en plafond en een laminaat vloer.

Toiletruimte
De toiletruimte is gedeeltelijk betegeld en voorzien van een staand closet.

Woonkamer
Via de hal bereikt u de ruime woonkamer met laminaatvloer. Door de grote raampartijen aan zowel de voor- als achterzijde geniet de woonkamer veel lichtinval. De woonkamer is verder afgewerkt met behang op de wanden en een gespoten plafond.

Keuken
De keuken biedt veel mogelijkheden zoals een ruime hoekkeuken.
De keuken is afgewerkt met gedeeltelijk betegelde wanden en een gespoten plafond. Vanuit de keuken is de achtertuin bereikbaar.

1e verdieping
Via de vaste trapopgang vanuit de gangkomt u uit op de overloop die toegang geeft tot 3 slaapkamers, de badkamer en een vaste trap naar de zolderverdieping.

Slaapkamers
De drie ruime slaapkamers zijn voorzien van vloerbedekking en laminaat, deels behangen wanden op de wanden en deels stucwerk. De plafonds zijn voorzien van spuitwerk.

Badkamer
De nette badkamer is voorzien van een douchecabine met thermostaatkraan, een wastafel en een toilet. De badkamer is afgewerkt met geheel betegelde wanden, vloerbedekking, spuitwerk plafond, een radiator en wasmachine aansluiting.

2e verdieping
Via een vaste trap is de zolderverdieping bereikbaar. Deze biedt de mogelijkheid om nog een slaapkamer te realiseren. Tevens bevindt zich op de zolder de Rehema CV-ketel (2009).

Tuin
Vanuit de keuken is de op het zuidwesten gelegen achtertuin met vrije achterom bereikbaar. De tuin is volledig bestraat. Tevens bevindt zich in de achtertuin een stenen berging.

Algemeen:

– De woning is gelegen de wijk “Vlier Zuid” met diverse voorzieningen op loopafstand

– De woning is voorzien van dakisolatie en dubbele beglazing

– De woning heeft een Rehema CV-ketel (2009)

– In 2019 is het buitenschilderwerk voor het laatst uitgevoerd

– Maar liefst 3 slaapkamers en een vaste trap naar de zolder!

Ook voor de diverse mogelijkheden voor een hypotheek en de voorwaarden voor bemiddeling bij de eventuele verkoop van Uw eigen woning willen wij U graag geheel vrijblijvend adviseren!

Locatie

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail. U kunt natuurlijk ook altijd even binnen lopen. Het Deurnes ‘bekske’ koffie staat al klaar!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×