Omschrijving

MOGELIJKHEID TOT SPLITSING VAN DE WOONBOERDERIJ IN 2 WONINGEN!

DEZE MOOIE GOED ONDERHOUDEN WOONBOERDERIJ MET SCHOP IS GELEGEN OP EEN MOOIE RUSTIGE WOONLOCATIE NABIJ HET CENTRUM VAN DEURNE

Indeling 

Entree
De hal is voorzien van een tegelvloer, gestukadoorde wanden en een gestukadoord plafond. Tevens bevindt zich hier de garderobe. 

Woonkamer
Vanuit de hal is de sfeervolle woonkamer te bereiken. Deze is voorzien van een mooie houten vloer, gestukadoorde wanden en gestukadoord plafond met inbouwverlichting. Vanuit de woonkamer heeft u een wijds uitzicht over de landerijen en de tuin. De woonkamer is verder nog voorzien van tuindeuren en een gashaard.

Keuken
De ruime lichte keuken is een fijne plek. De keuken is verder functioneel ingericht en voorzien van diverse apparatuur zoals een vaatwasser, elektrische kookplaat, afzuigkap, koelkast en een combi-oven.

Slaapkamer begane grond
Deze slaapkamer is voorzien van een laminaatvloer, gestukadoorde wanden, gestukadoord plafond en een grote inloopkast. De slaapkamer beschikt verder over een grote raampartij.

Badkamer begane grond
Deze badkamer is geheel betegeld en voorzien van een ligbad, douche en dubbele wastafel.

Kantoor
Via een portaal vanuit de keuken bereikt u het kantoor. Het kantoor is voorzien van een tegelvloer, stucwerk wanden en een gestukadoord plafond. Vanuit het kantoor is de inpandige schuur/garage te bereiken.

Inpandige schuur/ garage
De inpandige schuur/garage is voorzien van een betonvloer, dubbele openslaande garagedeur, eenvoudig keukenblok en een toilet. 

1e verdieping
Middels een vaste trap vanuit de hal is de overloop bereikbaar. Deze geeft toegang tot 2 ruime slaapkamers en de badkamer.

Slaapkamers
Beide slaapkamers zijn uitgerust met een laminaatvloer, gestukadoorde wanden en een gestukadoord plafond. Eén slaapkamer is nog voorzien van een ingebouwde kast.
 
Badkamer
De moderne badkamer is geheel betegeld en voorzien van een ligbad, douchecabine, wastafel, een toilet en heeft vloerverwarming. 

Zolder
De zolder boven het woongedeelte is voorzien van een dakkapel. Hier zijn eventueel nog extra slaapkamers te realiseren, hier bevinden zich ook de cv-ketel (2002) en aansluiting voor de wasmachine. 

Buitenterrein
De royale privacybiedende mooi aangelegde tuin heeft geheel beklinkerde wandelpaden en terrassen, gazon en een vijver. De tuin is tevens voorzien van een regeninstallatie met pomp. In de tuin staat tevens de schop, deze heeft een afmeting van 7.20 x 9 meter. Aan deze schop zit nog een terrasoverkapping van ca. 2 meter. Aan de achterzijde van de tuin grenst het weiland.

Algemeen:

?	Het betreft een geheel vernieuwde woonboerderij met vele mogelijkheden
?	De woning is geheel voorzien van dubbelglas 
?	Het woongedeelte is geheel geïsoleerd
?	De woning beschikt over 2 badkamers
?	De woning is in 2015 nog geheel geschilderd
?	De woning is gelegen aan een rustige straat net buiten de bebouwde kom van Deurne
?	Zeer geschikt voor de paardenliefhebber
?	De verkoper verlangt een bankgarantie

Kenmerken