Omschrijving

NU ZEER SCHERP GEPRIJSD!!!

Winkelruimte 
Maakt onderdeel uit van appartementencomplex Vereniging van Eigenaars Dr. Anna Terruweplein 2 t/m 10 te Deurne. 
Gebouwd in 2012. Opgetrokken uit baksteen (spouw). Dak met pannen gedekt. Vloeren zijn uitgevoerd in beton. Voorzien van dubbele beglazing in houten kozijnen. De winkelruimte heeft een eigen cv-ketel. 

Inrichting:
- winkelruimte, voorzien van aansluiting voor toilet en pantryopstelling, dubbele entreepartij, dubbele expeditiedeuren in achtergevel en meterkast met nutsvoorzieningen; 
- achteringang voor laden en lossen;
- zijingang naar garage;
- parkeerplaats in overdekte garage. 
Winkelruimte: ca. 730 m2 bvo

Mede door de vrije hoogte en de ligging op de hoek van de Schuifelenberg en Stationsstraat beschikt de winkelruimte over maximale attentiewaarde met een tweetal puien van 10 en 19 meter.

Daar in de nieuwbouw slechts vijf kolommen zijn toegepast, zijn de bruikbaarheid en indeelbaarheid optimaal en kent het object goede laad- en losmogelijkheden aan de achterzijde.

Ligging
De nieuwbouw winkelruimte is centraal gelegen in de traditionele A1-winkelstraat, de Stationsstraat, in hartje centrum van Deurne. In de directe omgeving zijn onder meer Blokker, Pearle en Ruys Fashion gevestigd. De gemeente Deurne telt circa 30.000 inwoners. Op loopafstand is onlangs een uitbreiding van het centrum gecreëerd waar zich onder andere Hema, C&A, Albert Heijn, Kruidvat en Takko Fashion bevinden. 

Parkeermogelijkheden
In het centrum van Deurne zijn op loopafstand voldoende betaalde parkeerplaatsen gesitueerd.

Bereikbaarheid
Gelegen in het passantengebied met goede laad- en losmogelijkheden via de achterzijde.

 
Beschikbaarheid
Dit object is per direct beschikbaar. Het wordt casco verhuurd, uitgaande van de huidige betonvloer, wand- en plafondafwerking, aansluiting op riolering ten behoeve van toilet en pantryopstelling, winkelpui met dubbele entreepartij, dubbele expeditiedeur in achtergevel en meterkast met nutsvoorzieningen tot aan de meterkast.

Huurprijs
De huurprijs het eerste jaar bedraagt € 22.500,00
De huurprijs het tweede jaar bedraagt € 33.750,00
De huurprijs het derde tot en met het vijfde jaar bedraagt € 45.000,00

Kenmerken