swinkels assurantien verzekeringen makelaardij regiobank - Assurantie- en Makelaarskantoor Swinkels BV
Seperator

Het familiebedrijf is opgericht door de heer J.A. Swinkels en is inmiddels al vele jaren gevestigd in een monumentaal pand aan de Kerkstraat te Deurne. In 1953 is de heer Swinkels gestart met verzekeringen, snel werd duidelijk dat een spaarbank een goede aanvulling op de diensten zou zijn. De huidige "RegioBank".

Met de komst van twee zonen die de bedrijfsopvolging zeker stelde, Pieter en Adriaan werd in 1979 nogmaals uitbreiding gevonden in de vorm van een "Makelaardijtak".

Assurantie- en Makelaarskantoor Swinkels BV is aangesloten bij zowel de NVM als Adfiz en voldoet daarmee aan de hoge eisen die wordt gesteld door de diverse brancheorganisaties.

Het huidige dynamische "Swinkels team" is opgebouwd uit betrouwbare, gemotiveerde en gewaardeerde medewerkers die beschikken over zowel vak- als mensenkennis.

Recentelijk is het bedrijf uitgebreid met de jongste generatie "Swinkelsen" hierdoor is de toekomst en voortzetting van een welvarend en succesvol familiebedrijf met meer dan 50 jaar geschiedenis VERZEKERD.

Swinkels staat voor een klantgerichte en persoonlijke aanpak.

Wij heten u van harte welkom in ons kantoor aan de Kerkstraat 17 te Deurne en zijn u graag van dienst. 

 

Inloggen

Inloggen op mijn Assurantie- en Makelaarskantoor Swinkels BV. Heb je nog geen account? Maak er direct één aan!

Vergeten?

Nog geen account?

Recent bekeken